Hvem er vi?

Jonas Dunkan

Min baggrund er fra Dansk Yoga, en uddannelse, hvor Østens mystik er filtreret fra, og hvor der er fokus på at undervise differentieret med så præcise ord som muligt. Det er en halvanden årig uddannelse og jeg startede med at undervise i yoga i 2019.

Jeg har altid elsket sport og dyrket en masse håndbold og gymnastik, men med yogaen blev det hele ligesom sat sammen. Kropsbevidsthed, sindsro og fysisk træning. 

I øjeblikket underviser jeg 8 hold om ugen, heraf er 5 hensyntagende, hvor størstedelen er pensionister. Det er spændende med de hensyntagende hold, hvor jeg som underviser skal være endnu mere opmærksom på den enkelte og lynhurtigt finde alternative løsninger, når det bliver nødvendigt. Holdene har jeg hos diverse aftenskoler samt som medejer af Amagerbro Yoga. 

Min undervisning er nærværende og til tider kraftfuld og jeg elsker at finde den kropsbevidsthed frem i folk, de ikke selv vidste de havde. Derudover har jeg en dyb passion for åndedrættet, som bliver flettet ind alle steder. Med det udgangspunkt kan man med yoga give slip på verden udenfor og trække sig helt ind i sig selv. Her kan sindet blive stilnet for en stund.

Udover at være yogalærer er jeg også farmand til en datter og en tyk hund, kæreste med Cathrine, og så elsker jeg at vinterbade og komme til en god saunagus.

Jonas Dunkan