Hvem er vi?

Jonas Dunkan

Mit navn er Jonas. For 4 år siden startede min nysgerrighed til yoga. Jeg har altid elsket sport og dyrket en masse håndbold og gymnastik, men med yogaen blev jeg bevidst om de skavanker min krop har fået ovenpå et langt idrætsliv. Jeg lærte min krop at kende på ny. Ovenpå 10 år som projektleder, hvor jeg hoppede fra tue til tue, savnede jeg også at fordybe mig et sted. Et sted, hvor jeg sætter pris på mig selv. Det lærte jeg gennem yoga.

Udover at være yogalærer er jeg også farmand til en datter og en tyk hund, kæreste med Cathrine, og så elsker jeg at vinterbade og komme til en god saunagus. Yoga handler for mig om at give slip på verden udenfor og trække sig helt ind i sig selv. Der skal kraftfulde stillinger og åndedrætsøvelser til, før jeg kan overgive mig til de dybe stræk og stille meditationer. Her bliver mit sind stilnet for en stund.

Jonas Dunkan

Jonas underviser nærværende, klassisk og til tider kraftfuldt. Han elsker at finde den styrke og smidighed frem i folk de ikke vidste de selv havde, blandt andet på hans populære mandeyogahold. Han har desuden en dyb passion for åndedrættet og dets mange muligheder.