Yoga i dagsinstitutioner

Yoga i dagsinstitutioner

Trænger børnene i jeres institution til mere ro? Eller kunne det være rart at lære børn om mere kropsbevidsthed og dybe vejrtrækninger i en tidlig alder? Eller måske I bare trænger til noget nyt inspiration på jeres personaledag.

Tit tror mange voksne at man får børn til at slappe bedst af ved at ligge dem ned på gulvet, sætte afslappende musik på, og sidde og småtysse på dem hvis de larmer. Men børneyoga skal selvfølgelig leges og foregår på en helt anden måde end voksenyoga.

Børneyoga er nemlig magisk! Børn er de fødte yogier og har en fantastisk evne til at være i nu’et og indleve sig i yogalege. Børneyoga er sjovt og legende og på en måde hvor man formår at fastholde børns opmærksomhed og nysgerrighed på yogaen og mindfulness.

Ved at booke Cathrine enten til en enkelt dag, eller et forløb, vil I lære grundlæggende børneyoga og mindfulness øvelser som I kan tage med hjem og undervise videre i i jeres institution. Med jer, får I et kompendie over de øvelser I har lavet på dagen/forløbet, så I nemt kan huske og bladre op til øvelserne. Mulighederne er mange. Vi kan huse 20 mennesker i vores lokale på Amagerbro, men vi kan også komme til jer.

Cathrine har speciale indenfor børne og familieyoga indenfor alle aldersgrupper og har taget hele tre børneyogauddannelser. Udover det, har hun i mange år haft faste børne og familieyogahold. Hun har også specialiseret sig i yoga indenfor børn med særlige behov.

Og har selv arbejdet i institution som pædagogmedhjælper i flere år. Udover det er hun også mor til en på to år.

Kontakt os for at tage en snak om muligheder.

Glade kunder

Send en besked

Du kan kontakte os bedst ved at udfylde formularen, så vender vi tilbage, så snart vi kan.

    Jeg accepterer Amagerbro Yogas persondatapolitik.