Yoga Nidra aften

Events Details Image
  • 21. september 2022
  • Amagerbro Yoga
  • 19:45 - 20:45

Yoga Nidra aften

Nyd din onsdag aften, dybt afslappet og opmærksomt og kom med til denne dejlige afspænding på en times tid en hverdagsaften.

Yoga Nidra, også kaldt den yogiske søvn, er en fantastisk rejse ind i dig selv, som både indeholder afspænding, momenter af healing, aha-oplevelser og dyb indre ro. Det er en gammel yogisk teknik, som inviterer til selvudviklingspraksis og ønsket om at søge dybere. Undervejs får du både afspændt kroppen, men får også vækket din selvbevidsthed, med dybe visualiseringer og får stimuleret dine chakras.

Yoga Nidra er noget helt magisk, og er for mange yoga- og meditationselever deres absolutte yndlingspraksis.

Alle kan være med, både begyndere og andre der har oplevet Yoga Nidra tidligere

Pris

125 kr.

Afbud

Der er fuld refundering, hvis du melder afbud minimum 3 dage inden workshoppen. Hvis du først senere finder ud af, du ikke kan deltage, er du velkommen til at overdrage din billet til en anden.

Vi mødes her

Denne workshop foregår hos Amagerbro Yoga på Amagerfælledvej 50, 1. sal. Indgangen er via en udendørs trappe, op til en svalegang fra Njalsgade. 

Tilmelding

Når du tilmelder dig på nedenstående link, så foregår det via Billetto. Vær opmærksom på, at der tillægges et gebyr på 5 kroner til Billetto. 

yoga ørestad
åndedrætsøvelser