Yoga aof

-->
  • 18. maj 2024
  • 15:35 - 15:35

Hatha yoga hos AOF Amager

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser, og vi slutter altid af med en lang afspænding. Yogaøvelserne foregår med ekstra opmærksomhed på at mærke din krop, mærke hvad stillingerne tilfører krop og sind, og kan have korte pauser med små meditationer mellem stillingerne for at mærke virkningerne af yogaen. Denne yogatime bringer krop og sind tilbage i balance, og er dybt afstressende for hele nervesystemet.

Medbring: Yogamåtte & tæppe

Hvornår er det?

Torsdag kl. 10:00-11:30, fra den 29. september til den 22. december, undtagen i skolernes ferier.

Hvad koster det?

12 gange undervisning for 1.050 kr., eller 577 kr., hvis du er efterlønsmodtager, pensionist eller arbejdsledig i Tårnby kommune. 

Små hensynstagende hold

Dette hold er et hensyntagende hold. De små hold henvender sig til deltagere, der som følge af problemer med f.eks. ryg, hofte, gigt eller andet ikke kan få rimeligt udbytte af at deltage på de almindelige hold.

Hvem underviser?

Det gør Jonas. Han har en af Danmarks længste og grundigste yogauddannelser gennem Dansk Yoga, og underviser på en måde, hvor alle kan være med – og altid på dansk.

Vi mødes her

Dette hold foregår hos AOF Amager på Kastrupvej 326, 2770 Kastrup. 

Tilmelding hos AOF Amager

Når du tilmelder dig på nedenstående link, så foregår det via AOF Amager.

Hvis holdet er startet op, kan du som regel træde ind på holdet til en forholdsmæssig betaling. Her skal du kontakte AOF Amagers kontor.

yoga ørestad
yoga ørestad